top of page
20935054_1137084493092210_72989647801583

LASERONTHARING MET DE MEDISCHE LIGHTSHEER LASER

Life is too short, get laser hair removal

Smooth Skin Laser werkt voor laserontharing en verwijderen van adertjes op de benen

met de beste apparatuur op de markt!

De LightSheer diodelaser is de gouden standaard voor laserontharing, waarmee je in slechts 6 tot 8 behandelingen een definitief resultaat kan behalen. Het beste resultaat verkrijg je met donkere haren.  Voor het verwijderen van adertjes op de benen zijn er 2 à 3 behandelingen nodig.

Laserbehandelingen worden het best uitgevoerd in de winterperiode wanneer de huid niet zongebruind is.

Alle behandelingen zijn medisch verantwoord en ik ga ervoor om de verwachtingen van mijn klanten te begrijpen en te overstijgen. Wil je meer info en/of een gratis lasertest, neem dan zeker contact op via het contactformulier.

 Kies in elke geval voor een betrouwbare behandelaar met jarenlange ervaring en expertise. 

Smooth Skin laser

Lise Thijs

About Me

Uw laserexpert Lise Thijs

Graag stel ik me even voor. Al meer dan 20 jaar heb ik ervaring en expertise opgebouwd in de medisch-esthetische sector. Zo ben ik begonnen als consultant in een privékliniek die gespecialiseerd was in laserbehandelingen. Nadien heb ik me enkele jaren verdiept in het vakgebied dermatologie en sinds 2016 ben ik aan de slag als account manager/clinical trainer voor een distributeur van medische laserapparatuur in de dermatologie, gevestigd in Geel. 

Door mijn passie voor huidverbetering en lasertechnologieën startte ik in 2018 met Smooth Skin LASER. Omdat ik merkte dat er een enorme vraag was naar laserbehandelingen voor overbeharing wilde ik mijn kennis en ervaring in laserapparatuur inzetten om betrouwbare behandelingen uit te voeren en effectieve resultaten te behalen.

Bovendien geniet ik van het leuke contact met mijn klanten.

Ik werk vanuit Wellen, maar ik ben ook actief in meerdere schoonheidssalons in Limburg (België).

Hopelijk tot snel!

DBFB9698-9CF5-4205-8442-255AF1AE7B40.jpg
bottom of page